Dager som i dag får jeg gjort så lite. Tatt meg av ungen og kattene. Men orker lita anna. Vær to to seinvakter denne uka og i natt skal jeg på jobb fra kl 20.00 til 03.00 vest æ e heldig. Hver vakt til nå denne uka har det blitt overtid på. Tunnelarbeid, og på Tirsdag var den en peronbil som kjørte på en Elg.

I morgen skal vi på middag hos Søsteren til min samboer. Bi nu godt å slæpp unna mat styr hjemme. Ikke så ofte, så godt når d skjer.

Natalie har vannkommer, å skal nå en snar tur innom legen, pga et utslett som ha kommet i ene øyet. Håper hun snart er frisk av dette. Ikke nå særlig med syke unger, selv om hun er i veldig god form. Hun kan jo ikke dra i barnehage, så ikke så lett å få sove litt ekstra for min del 🙂

Men får ønsk alle rundt mæ ein super fin dag. E jo et nydlig vær ute.

Å det tiner. La det fortsette å tine. Vil ha vår nå 🙂