Ja, hva kan jeg si. Hadde helt glemt bort at vi hadde en blogg.

Mye har skjedd siden sist jeg skreiv her.

Den 28 februar fikk vi et kattunge kull på 6 stk. Den 1 Mars fikk vi et på 6 stk, men Gyda fødte om natta og jeg fikk det ikke med meg, så vi mistet 4 av det. Men vi har da 2 igjen- 2 store fine gutter.

Å den 5 Mars fikk vi enda 6 til.

Så tro meg her er det liv i leiren.

Dagen starter sef med vasking av kjøkken, skifting av underlag på gulv og rengjøring av kattekasser. Så etterhvert litt tid til oss selv 🙂

Jeg prøver å skal holde di inne på kjøkkenet til de er blitt helt husrene. Men det er ikke helt enkelt. Jo større hinder jeg lager, jo større utfordring for di. Å utfordringer er jo til for å mestre eller???

Heheheh ler nå litt nå jeg tar di ned, di klartrer opp og jeg tar di ned.

Da spesielt Kaliz og Kaizer, de er absolutt de mest oppfinnsomme. Så Khala da hun er nå en liten ramp som vist nok bare får andre til å ta den vannskelige jobben, sånn at hun bare enkelt kan følge etter. Tror Stine som skal overta henne får litt av en Primadonna i hun.

Kaliz har jeg planer om selv å beholde. Kazan skal til ei dame som heter Berit.

Mizzi og Maritza er bare yndige og gode. Men di er jo nesten en uke yngre en di elste. Så alt kan jo skje. Mizzi skal til Tomas i nærheten av Bergen.

Heldigvis tar de seg også tid til en lur i ny og ned.