I dag starta dagen med å ordne kjøpe kontrakter. Så sto kjøkkenet for tur, skufte ut alle unnderlagene. Vaske gulv. Lage ny mat og ærstatning. Å sef masse kos. Oppi dette fikk vi koselig besøk av Lise og Hans Petter, vi satt nu på kjøkken gulvet og kosa med kattungene og sjabba og prata. Hvem vet kansje det blir Ragdoll på Lise også smiley

Så dro vi til min sivgerinne og hennes Mann og spiste middag. Veldig koselig.

Så hjem, ordne papiret som er kommet inn til Klubben, er altså sekretær og nest leder i Saltenkatten.

Så ny runde på kjøkkenet, kos, vasking, skifting på samtlige kattedo, ordne mat og kos. Så litt vaksin av klær å andre hus ting smiley. Men nå håper jeg å slappe av resten av denne kvelden. Vi har Hans Petter på overnatting.

Ismara har faktisk 13 dager igjen til Termin. Ho e stor…