Da er det gått noen dager siden jeg skreiv noe her inne. Men dagene bare raser avsted. Siste kulle jeg fikk. O-kullet vokser fort, det er en fin gjeng.

Å nå er det ikke så mange ukene igjen så kan N-Kulle begynne sin reise til nye eiere. Blir litt vemodig.

Men før den tid er det utstilling. Å i helga skal (N) Nordlæningen’s Herozita, (N) Nordlæningen’s Jasmine, (N) Nordlæningen’s Kaliz, (N) Nordlæningen’s Lurven, (N) Nordlæningen’s Kazan, (N) Nordlæningen’s Kizan, og (N) Nordlæningen’s Kalha være med fra mitt oppdrett. Herozita, Jasmine og Kaliz er mine: Resten er det eierne som har på utstillingen. Men jeg skal stille noen av dem for eierne.

Gleder meg masse.

Ellers har dagene her gått i et, for nå holder jeg på å male nede i leiligheta. Nye leietagere kommer i Juli. Etter at min datter nå er flyttet ut, etter å ha bodd der i 6 – 7 år. Vemodig, men slik er det vell med ”unger” hun er snart 23 år smiley

I morgen er det tid for bading og stelling av mange katter, inkl vår huskatt Labbetuss som også skal være med på utstillingen 🙂

Ønsker alle en fin natt og ny dag.

(NB bilde er av Ismara)