Huff denne tia har nå gått veldig fort. Er bare en liten uke igjen så begynner også N-Kullet å flytte ut. I dag har jeg og min Sønn tatt masse nye bilder av dem. Å en del av dem er lagt inn på hver enkelt kattunger.

På mandag skal jeg til dyrelegen, å da er det vaksinering, chip merking og Helseattester som står for tur. Vi skal også få sjekket Nemo og se om der er noe vi kan gjøre for å hjelpe han. Han plages desverre med magen enda, han sliter med at bæsjen samler seg opp i magen/tarmsystemetsmiley stakkar, ikke noe godt for han. Men vi får vente til mandag å se hva dyrelegen syns vi bør gjøre.

Siden min kjære kom hjem, har vi henta ned campinvogna, vært på leke dilla, fått leiligheta klar, vaska vogna osv. Men andre ord, vi har fått unna masse og er snart klar for å dra på ferie. Gleder meg, bare et lite sjør i sjøen, har ikke funnet katte passer for de minste kattungene.