Nå er det 8 mnd siden livet mitt tok en ny vending. Da flyttet jeg og Pappan til minste jenta vår fra hverandre. Det var en tong tid rett etter.

Men i dag er livet på nytt endret, jeg har møtt en ny mann. Å vi har det mye godt sammen. Han er veldig positiv å glad. Å så kosen, kan sitte i armkroken hans på times vis. Men vi bor et stykke fra hverandre, så vi får ikke være sammen så mye som jeg skulle ønsket hvertfall.

Men kansje vi en dag finner ut at vi ønsker å satse mer, å flytter sammen. Men inntil vidre skal jeg nyte tiden vi har sammen. Han har også en fantastisk familie, de er så flinke å ta rrede på hverandre, at jeg blir rent varm i hjerte.

Men nå er det bare et par dager så har jeg bursdag, så nå står det baking på menyen 🙂

Husk å Elske mens du tør det. Husk å leve mens du gjør det.