Jeg sitter nå her en del å kjeder meg.
Har vært sykemeldt i over 3 mnd nå, å var i rønken på nytt i går. Brudde i hale beinet var ikke begynnt å gro en gang, de hadde ikke svar på hvorfor.

Så her sitter jeg. Savner også kjæresten masse. Han bor nest 9 mil unna meg, så er ikke hver dag vi er sammen. Men håper vi en dag kan flytte sammen. Vet bare ikke helt når det blir, viktig at vi kjenner hverandre god først. Men så er det jo noe som heter den som inte våger intet vinner.

Han bor fint til, i et rolig barnevennlig område. Men man er nesten avhengi av bil for å komme på butikken, å jeg er vell blitt noe bortskjemt her jeg bor i dag. Åsså må jeg jo event leie bort mitt eget hus. Men ser ikke på det som noe problem.

Men er ikke noe gøy å sitte på hver vår kant, savner rmkroken. Savner noen jeg vet orker å gå tur sammen med meg. Men kansje man har godt av å savne noen også. Men nå savner jeg han jo veldig ofte da…..

På bilde nedenfor er jeg hjemme hos Knut 🙂