Fra og med i dag 08.04.2015 blir alle blogg innlegg lagt inn på Meg og Mine. For er jo bare tull å ha en egne blogg for kattene, for her er vi jo sammen alle sammen. Så da blir det gjort sli her etter. Lurer jo litt på hvor mye jeg skal skrive i bloggen, om livet generelt, for vi alle har jo både opp og ned turer.

De siste årene har jeg for min del har en del ned turer, men håper og trur det er beggyn i skinne i enden av min tunell også smiley

Så da er jo sprøsmålet, hva skal man skrive om. Folk vil jo som regel bare lese det spennede (fritten som skjer i livet til folk) Men så mye orker jeg ikke skrive.

Men kansje en dag at jeg setter meg ned å begynner å fortell litt om hva mitt liv har innbært på godt og vont. For i dag har jeg deg egentlig veldig bra, bare at når alt annet rundt meg ser til å ordne seg, så verker kroppen mer og mer. Har jo en formening om at ting må bli bedre, men vet ikke helt. Har jo også lagt på meg ganske mye rund 15 kg, å det er ikke bra verken for ledd eller musklatur, så gode råd som virker for å komme ned i vekt hadde vært supert.