Jeg har jo hele tiden hatt en egen side for nyheter. Å da må jeg jo bare lure på hvorfor det. Jeg har jo bloggen, hvorfor bruker jeg ikke den?
Å det skal jeg prøve å gjøre fra nå av.
Så derfor velger jeg å kopiere alt hva jeg har skrevet i nyheten til nå her 🙂

08.04.2015 I dag har jeg laget et nytt album

.04.2015 I dag har jeg lagt ut et nytt bilde av Kaizer, fikk bilde fra han eier. Pga at han skaler av på nesen, har selv aldri sett dette. Men håper det hjelper med litt bet dempende krem på nesen hans.

25.03.2015 I dag har jeg lagt inn noen nye bilder av noen kattunger fra R-Kullet. Rositha Og Roxanna. Rusianna har jeg også lagt inn et par nye bilder av.

22.03.2015 I dag fikk jeg noen nye bilder av Rosé, å de har jeg nå lagt inn i hennes album.

12.03.2015 på katte fronten har det ikke skjedd så mye for tiden, har jo fått hjem Erlend, å kansje jeg er heldig å får meg en Lilla bi-color Jente. Men det vil tiden vise.

Men jeg har kjøpt meg en nydelig skilt, syns jeg selv hvertfall. Å vil reklamere for det. Så legger ved et bilde her, å dersom du ønsker noe lignende eller noe med et helt annet motiv, så lager hun det meste. Hun heter Ruth-Hanne Olsen, å nås på telefon 91344461. Eller hun kan oppsøkes på fb. Dette er 3 skitet jeg har kjøpt fra henne, har gitt et bort i gave, et velkommes skilt hvor alle som bor her står. også dette som du nå ser bilde av 🙂

01.02.2014 N¨har Roxanna og Rositha fått nytt strikk med nye perler. Roxanna fikk en rund gul / grønn perle. Og Rositha fikk en ny møreker rosa. Jeg har også omsider fått bilder a v di to siste små gullan, Ruzianna og Rosè

31.01.2015 da var det endelig tatt noen nye bilder av Roxanna også. Å de finner dere i albumet hennes.

30.01.2015 I dag fikk jeg tatt en serie bilder av Ritza, god jenta som skal flytte til Maria.

29.01.2015 Jeg har fått et par nye bilder av Pricilla, hun er blitt en riktig vakker frøken.

29.01.2015 Nå har jeg også omsider fått tatt noen nye bilder av Roxton, Så Irene nå kan du bare gå inn og se på bildene og kopiere dersom du ønsker.

29.01.2015 Da har jeg også fått tatt nye bilder av Rositha 🙂 Så da håper jeg at også Ingunn bil glad 🙂

28.01.2015 I dag har jeg omsider fått att bilder…. av hvertfall 1 kattunge. Roxi. Å håper på å få tatt bilder av flere i morgen 🙂

21.01.2015 I dag har jeg vært hos Veterinæren og fått Zita opperert, å dette ble ganske dyrt. Å vidre oppfølgingn kan bli veldig dyrt. Så derfor har jeg sett meg nødt til å avvente kjøp av ny hunkatt. Dette er trist, siden det var en utrolig flott pus, men må ta rede på de jeg har først.

16.01.2015 I dag har jeg tatt nye bilder av Kattungene i R-Kullet, har også fått et par nye bilder Patsha. Å Nena har jeg også tatt bilder av.

15.01.2015 Da er det bestemt Rizita vil også bli solgt. Å jeg har fått tak i ei ny avls jente, å dette er Bi-Color. Blir så spennende, hun heter Katy. Jeg skal hente henne i Oslo samtidig som jeg leverer 4 av mine egne kattunger på Gardemoen.

10.01.2015 Nå midt i natta når små gullene var i full sving fikk jeg tatt litt bilder. Noen av Rizita, Og noen av Roxton, Roxi og noen bilder av hele gjengen, men siden jeg ikke ser perlen klarer jeg ikke si sikker hver som er hvem men her er de nye i R-albumet- Åsså ble det et nytt bilde av Roxanna

09.01.2015 Da er den nye pusen presangtert 🙂 Erlend Elias

07.01.2015 I dag er jeg bare så super glad, har fått tak i ny gutt. Men orker ikke si hvem han er før jeg har betalt han. Men han er veldig vakker 🙂