I går bestemte jeg meg for å bytte katte klubb, har vært medlem i Saltenkatten, i mange mange år, – et lite opphold på 2 år. Men nå har det vært så mye ufinheter og uenigheter at jeg orket bare ikke mer. Jeg flytte fra Tverlandet til Røkland, å da var det en av dem i styre (orker ikke nevne navn) Som mente det nok var best at Nestleder ble leder, siden jeg bodde så langt unna…… 10 mil. Ok, tenkte jeg og trakk meg som leder. Så etter en del diskusjoner hit og dit. Valgte jeg å bare ikke være på mer møte m.m, var da sekretær opp mot NRR. Følte meg ikke velkommen, å uanset hva jeg kom med av forslag ble det nedstemt for jeg rakk å si A. Så hadde de styre møte, å uten å informere meg, var en av sakene at de ønsker meg helt ut av styret, så da fikk jeg en epost om at det ikkelenger var ønskelig at jeg var med i styret, for de menete jeg hadde gitt klar beskjed om at jeg ike ønsket dette, det stemte ikke. Hadde gitt beskjed om at jeg ikke kom på møter, men at jeg skule sef ordne med det som var min oppgave, (Å få inne saker til NRR) Men jeg er ike den første som har trekt meg pga at man ikke følte seg velkommen der mer. (Desverre)

Men men sånn ble det ikke, føler ret og slett at de gikk bak min rygg. Men orker fakrtisk ikke bry meg mye 🙂 Har søkt meg inn i ny klubb, (Både meg og min datter som også var tidleiger medlem av saltenkatten) Håper vi får bli medlem der, skal på utstilling på Mo, å ser frem til å møte henne som ververt meg og min datter inn i ny klubb.

Ellers var jeg på en flott avslutting på Universitete i Bodø i går. Min eldste datter er nå snart ferdig utdanner lærer. Flinke pia mi.