I dag er det oversyet ute, nesten som humøret mitt. Venter enda på å høre om jeg får bli medlem i ny klubb. Å venter enda på en stamtavle.
Natalie nektet å dra i barnehagen, å jeg orker ikke tvinge henne. Hun sitter nå og leker med Plastelina. Jeg er så innmari lei av bare å sitte her, ønsker meg veldig tilbkae på jobb, men en opperasjon venter meg før det kan skje, å ikke vet man utfallet av opprasjon heller 🙁
Men gleder meg til neste uke, skulle jo egentlig til Malmø og hente meg ny pus, men pga en liten hale knekk på katten, måtte vi bare kanselere kjøpet. DESVERRE hadde virkelig gledet meg til å få han hjem. I stede blir den en nu jente som jeg skal hente i Juni.

Jeg er ganske så lei smerter, alt er vondt, vondt å sitte, vondt å stå, vondt å ligge. (Ikke vondt å gå) Men vondt etterpå. Ja ja kunne vært værre.

Kjenn også at æ savna Tverlandet, trodde aldri æ kom te å gjør det. Men savna mulighetne te å ta ein kjapp tur te byen, drikk vin med venner osv osv.

Har jo sef mulighet til masse dyr, å det er bra. For er jo veldig glad i dyr da. Men davil mere enn det.