På fredag 22 mai 2015 kjøpte jeg meg en Campinvogn. Eie4r fortalte at det hadde vært fukt i den, men at den nå var tørr……. DETTE STEMTE IKKE. Så jeg tok kontakt med den, fikk valge i å heve kjøpet, eller få noe penger tilbake, vi likte vogna så vi valgte å få en del av pengene tilbake.

Så nå har vi jobbe en masse og er snart ferdig og byte ut alt i forveggen. Eller vi si er Knut som har gjort 95 % av jobben. Men så er han også en som kan det med snekkring. Å han e veldig flink.

Uten om det har jeg ikke gjort så mye, har i løpet av vinteren kjøpt meg to nye bur pynter, å de er veldig fine. Bestilt hos en dame på fb.

Å i helga var vi på hytta sammen med Mor, Far, Thomas, Live, Mille, meg, Knut, Chanett og Natalie. Ei veldig koselig helg.

I neste uke skal jeg være med Chanett sin klasse på klasse tur, både gruer og gleder meg. Gleder meg til hurtigruta, men gruer til å må være sammen med så mye mennesker en hel uke 🙁 Ja ja går nok sikkert bra 🙂

Under her ser dere vogna,,,, utvenig. Bilder innvendig kommer når vi er ferdige med oppussingen. Åsså er det de to nye bur pyntene mine 🙂