Den 14 Oktober ble det født to kull kattunger her i huset. Men desverre var den en veldig tøff fødsel for Nena, så hun mistet alle sine 5 kattunger. 2 av kattungene levde i 2 dager, de andre døde før og under fødselen.
Queen fikk 5 stk, men der døde to, begge døde pga at hun nok ike viste hva hun skulle gjøre, hun fødte om natta 3 stk. Der var 1 død. Å dagen etter kom det 2 mens vi var hos dyrelege med Nena. Å da var en av de 2 døde da vi kom hjem.
Så dette har ikke vært særlig gøy. Bare trist og trasig.

Men nå koser vi oss med de 3 vi fikk lov å beholde. En av de 3 blir oppflasket for hand, da han er litt mindre enn di andre, og derfor ikke like flink å kjempe seg til en pupp. Får håper han klarer seg og blir en sto gutt uansett.

Bilde er av Nena og den ene kattunge som levde i 2 dager. Di fikk desverre aldri noe navn.