Sommeren 2014, ble jeg stoppet for å ha kjørt for Fort. Ca 1,5 år senere kommer saken opp. Å enda Dommeres finner det helt klart at di ikke helt vet hvor Knut som lå bak meg var, så kunne han ikke være i Blindsona. Noe han garantert var.
Så jeg ble dømt. Å Fri for lappen i 4 mnd. – 4 uker som di allerede hadde hatt den.
18 dager i bur, som jeg håper blir med lenker. Men med min tro på øvriheta, tipper jeg at den søknaden blir avslått.
I tillegg fikk jeg regning fra Advokat på 17500kr og 5000 i saksomkostninger. Virkelig en fin start på 2016.

Sertifikatet leverte jeg fra meg 21 oktober, men de har ikke registrert det inn før 27 oktober. Så det blir 5 dager ekstra. Takk til Salten Politi distrikt.

Jeg har så totalt mista trua på dem at det kan ikke beskrives. For omkring 4 år siden trengte vi særiøs hjelp av dem. Pga en mann som var ordentlig ufin både mot meg og min datter som da var bare 9 år. Men vi fikk ikke noe hjelp, bare beskjed om å ordne med mobbe fliter på telefon, å det var ordentlig grove stygge ting. Men ikke pokker om vi fikk hjelp. Da jeg ringte og etterlyste opplysning i saken, svarte di at di ikke fikk tak i mannen, så di kunne ikke gjøre noe mer. HURRA, ham bodde et på km fra der vi da bodde. Kvalm av hele Politiet desverre.

Jeg føler at Politi og Rettsvesen i Bodø er veldig korrupte. Men det er da bare noe jeg føler.