I dag har vi hatt en ny dag med veiing. Vi veier pga at Coco er noe for stor, å Lily og Queen er gravide.
Har også funnet ut at jeg skal skrive om min vekt, da også jeg har lagt på meg en del, håper jo selvfølgelig å klare å ta av meg. Men motivasjon er ikke helt på plass, å jeg vanntives veldig her jeg bor nå, Her er ikke noe særlig å finne på, å jeg kjenner svært lite folk her. Blir bedre når det blir sommer, å vi for Campingen på plass i Geitvågen… Kun 3 mnd igjen.

Men her er vekte:

Meg selg, Jeg er KUN 164 høy. Men vekte er detsverre 83,1 med klær på.

Labbetuss huskatten vår er nok pr i dag den største og tyngste: 5710g

Coco har faktisk gått ned fra 5510g til nå 5440g. Noe som er veldig bra.

Bahrain er: 3490g, i godt hold han også.

Lily som nå er ca 4 uker på vei er 4590g

Nena veier: 4490g

DB veier: 4810g

Queen: 3700g

Også har vi Ismara, som er tynn og ikke helt i form: 3110g

Så får vi se om noen uker, om jeg og Coco har klar å gå litt ned i vekt 🙂

Å bilde i dag, er av Kaka som jeg lagde til min kjære svigermor som fyller 75 år i dag.

Hun er glad i blomster, strikker og og spiller en god del kort, å da en kort og en lang. Derfor pyntet slik 🙂