I dag fikk vi endelig di etter lengtede kattungene til Coco, vi har prøve å parre henne flere ganger før,uten hell. Men endelig ble det kattunger, dessverre var den første flotte jenta død da hun kom til verden.
Men vi har nå 1 jente og 2 store flotte gutter.
Blir så spennende å si disse vokse opp, det er allerede bestemt at jente skal på for avtale til en venninne som tidligere har kjøpt katt fra meg. Her får hun det supert. En av gutta skal trolig til Fauske.

Ellers går nå dagene som normalt, smerter tar jo en del av tiden min. Men må jo bare gjøre det beste ut av tiden man har. Min yngste datter var og møtte sin biologiske far noen få timer i går. Han ønsker da å ha henne i påsken, noe hun selv ville i går. Men i dag har hun endret mening, så vi får se hva som skjer.

Jeg håper på varmere og bedre værsnart, slik at formen min forhåpentligvis blir bedre.
Nå har jeg hvertfall kattunger å kose med en stund fremover. Jeg er også på utkikk etter en ny han katt til mitt oppdrett, så får vi se hva tiden bringer.