Da har vi jammen vært på 3 utstillinger i år. Hos Holka i Harstad og Ishavskatten og Gisund Katte klubb. Gikk rimlig bra på begge utstillingene.
I Harstad fikk Bahrain sine Cert begge dagene, Beauty fikk Sert og NOM på fredag og EX 2 på lørdag. PÅ Finnsnes hadde vi med litt flere katter. Da var Zoe, Beauty, Bahrain, Zoe, Deen, Ezzi og Luna med . Zoe fikk sine sert både hos Ishavskatten og Gisund Katteklubb.
Beauty fikk Cert på Cert på fredag og ble Champion hos Gisund på Lørdag. Bahrain erlitt små tykk som vi vet, men han ble Champion på Fredag og fikk sert CACIB på lørdag. Deen Fikk EX1, NOM og ble BIV på fredag og EX1 og BIV på lørdag. Veldig gøy.
Lune ble EX1 og NOM på fredag og fikk EX 1 på lørdag. Ezzi fikk EX 1 på fredag og EX1 og NOM på lørdag. De ble alle slått ut av en sort Perser.

Nåer vi kommet hjem både fra ferie og utstilling, hverdagen begynner vell snart å ta form, skolen begynner jo om noen få timer.

Vi har nå også kjøpt oss spiker telt, å skal flytte camping vogna til Åselig, det blir spennede.

Å i November, skal vi på utstillling hos Sol katten, det blir gøy. Da skal vi ha med Bahrain, Beauty, Amazing, Ezzi, Luna og Deen. Skulle gjerne hatt med DB også, men han har så dårlig pels for tiden, å veldig usikker på om han får noe særlig pels på 2 mnd. Coco kunne jeg også godt tenkt meg å stille, selv med farge feilen hennes. Æ syns ho e så VAKKER.

Å DEN STØRSTE GAVEN AV ALLE VAR AT JEG OG MORGAN BLE BESTEFORELDRE I SOMMER. DEN 15 JUNI FIKK VÅR DATTER TANJA OG VÅR SVIGER SØNN MAGNUS EN NYDELIG DATTER. SÅ HIPP HIPP HURRA JEG ER BLITT MORMOR. smiley