I dag har jeg meldt på7 katter til utstillingen i Skellefteå, blirgøy.
Jeg har også vært på tur over tuva med Hunden og Bahrain. Forrige tur over Tuve fikk Zoe være med. Kattene elsker å være med på tur, er så gøy år man ser hvor glad dem blir.
I helga var je, Knut og et venne par på Rognan dagan fra Lørdag til søndag, Fredag var vi i Geitvågen, litt vemodig at dette trolig er siste året der, pga nye dumme planer for at noen håper å tjene masse penger i stede for at mange kan få kose seg.

Vi har nå fått tilslag på å kjøpe et spikertelt og plass på Åseli, men selger av teltet er jammen ikke enkel, ting tar forferdelig langt til. To uker siden vible enige om at vi skulle kjøpe, å han har enda ikke ryddet der og fått bort ei gammel oppråtna vogn. Egentlig veldig frustrerende siden der er en del vi skulle gjort før vinteren setter inn.
Jaja får satse på at det blir bra til slutt 🙂

Å om 1,5 uke skal vi sammen med Nina til Leknes på Contry festival, da bi nok gøy og slitsomt smiley