For noen er det natt og tid for å sove, jeg er nettopp kommet fra Åseli. Jeg har malt strøk nr 1 på kjøkkene i spikerteltet. Å strøk nr 2 i taket på stua. Vil si halve taket, går en drager i taket, så halve er nå ferdig.

Nå skal jeg sitter her og se tv, til jeg blir veldig trøtt. Så håper jeg å kunne sove litt utover dagen i morgen, siden jeg skal kjøe første ettappe i morgen. Må være fremme kl 12.00 på lørdag.

Er veldig spent på hvordan det blir i spikerteltet, har valgt ut farger i grå og grønn. Gammel rosa Gardiner… Hmmmm, ja vi får se resultatet om en uke eller 2 🙂

Så til slutt vil jeg avslutte skrivingen med å si at jeg er verdens heldigste Mamma og Mormor, har 4 fantastiske friske gode snille unger, å ei suler herlig lita tulle som æ e Mormor til. Om bare litt over 2 uker er det barn dåp… Spennende.