For ca 13 år siden ble jeg anmeldt for å ha sparket og slått ei som da hadde navn Linda Beate S Nordnes. I dag er hun gift Svendsgård.
Det var to vitner tilstede denne dagen, å den ene av dem var faktisk en som ikke en gang likte meg. Var glad i Linda. Men også han sa som sant var til Politiet at jeg ikke hadde verken sparket eller slått, kun dratt henne i jekken og bedt henne forlate tomta mi.
Hun hadde flere blåflekker som hun viste frem til Politiet, vell og merke 3 – 4 dager etter at jeg hadde tatt henne i jakka og bed henne dra seg vekk fra MIN tomt. Jeg lurer enda den dag i dag på hvordan hun påførte seg disse blåflekkene. Om hun klarte det selv, eller om noen hjalp henne. Dersom noen hjalp henne, hvordan kan de med god samvittighet gjøre noe sånn? I alle fall vi måtte jo i avhød begge to, men det ende med forliksrådet å de anbefalt oss å bli enige, så dermed ble vi enige om at vi var uenige om hva som hadde skjedd. Noe jeg har angret på mange ganger. For denne løgna har hun fortalt mange. Den å mange flere løgner.
Mage uhøre løgner til Mannen hun er gift med i dag. Jeg har selv rotet sammen med denne manne sporadisk i mange år, fra og til. Helt til jeg møtte Mannen jeg har mitt siste barn sammen med. Jeg sitter innimellom å lurer på hvor mye av det hun har fortalt han, han faktisk tror på. En uhør ting, som fikk meg veldig sint på han, hehehe trodde han prøvde å fortelle meg at han likte gutter. Men forsto i etter tid, at det var hun som hadde kommet med en skrøne om at jeg hadde rotet med to gutter. Noe jeg vell og merke en venn av meg fortalte at hun selv hadde gjort. Ja ja, menge tanker som tikker innom inni mellom. Å det som er litt rart, etter 13 år så fortsetter hun faktisk sine løgner, hva gjør at noen bare fortsetter og fortsetter. Fikk mld fra henne på FB for noen år siden, der hun takket meg, for det var jeg som hadde gjort slik at hun hadde verdens beste mann i dag. Jeg svarte bare at da var det vell på tide at hun fortalte sannheten om den dagen hun påsto jeg hadde slått og sparket henne. Men det svarte hun selvfølgelig ikke på.