I går kom andre kullet til Zoe og det var også andre kullet til DB, så spent på å se disse små vokse opp.

Det ble 3 stykker, to gutter og 1 jente. Å de kan være mitted, cp eller bicolor, å det vet jeg om noen dager, nå er de helt hvite.

Fødselen gikk ganske så greit, bare siste Morkaka, det tok litt tid før den kom ut, faktisk 4 timer etter siste mann kom til verden. Zoe er så rolig å flink at det varmer hjertet mitt. Hun har vært så Bitchete mot di andre kattene at jeg tenkte dette ble hennes siste kull å at hun nå skulle steriliseres. Men nå er jeg ikke like sikker lenger.

Jeg står nå også på vente liste for å kjøpe meg en ny gutt hos Solveig Damsgård, Bahrain skal kastreres så snart jeg vet om Queen er drektig. Da har han laget mange fine raggiser. Å blir det kattunger etter de to, håper jeg på en vakker Gutt jeg selv kan beholde.

Vi har vært litt rundt på utstilling i år, å det har vært veldig koselig. Så det har gitt mer smak, Så plan nå er SWS og Trønder katten i April. Så en eller annen Sverige utstilling før vi skal til Harstad i Juni:)

Men før dette håper vi på kattunger på Angel, Beauty og Queen. Å aller helst Coco, men hun har vist ingen planeromå få løpetid.