Det er så kos med kattunger, å veldig gøy å se for hverdag hvordan de vokser og utvikler seg. Fabio, liker allerede å bli koset på magen p han er bare 6 dager. Det er så herlig. Fargene er jeg enda ikke helt sikker på, men tror der er 2 brune bicolor og 1 blå bicolor.

Jeg går rundt å lurer på om Deen er blitt fertil, å om han har market noen plass, hmmm vasker og vasker. Men her en misstanke, så må vell begynne med bleier på han også.

Queen og Bahrain har nå parret, å jeg håper hun er drektig, er du det blir Bahrain kastrert. Å vi blir å beholde en av kattungene, den vil blir valgt så og si kun ut fra øyen farge.

Uten om de håper jeg ar Solveig etterhvedrt får kattunger, og en guttso passer hos oss. Vi trenger en ny gutt etter hvert. Å Bahrain trenger vi etter hvert nytt hjem til. De som oertar han, får en super god og kosen Ragdoll.