Onsdag 20 november fikk jeg meg en på kjeften, kan man vell si. Da kom DNA test svarene, å jeg ble jammen overrasket kan man si. Det viste seg at Bahrain katten jeg hentet i Tyskland har blod gruppe Ab, dette har ingen betydning for selve katten. Men i oppdrett sammen heng har dette betydning. Pga at har man en Katte mamma med blod gruppe B, og parrer henne med en hankatt med blodgruppe A, kan kattungene bli syke av morsmelken og dø. Dette har ingen betydning dersom Mamman er og og Pappan B. Bortsett fra at man får nye B katter eller bærere av B. Så for de som ønsker seg kose katter har dette ingen betydning. I alle fall. Jeg har nå 3 Jenter som er bærere altså Ab, det vil kun si at disse kan g nye bærere. Å igjen dette har ingen betydning for en kose katt. De er like vakkre og friske som andre katter med andre blod typer. Åfor min del, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, har jo bestemt meg for at Bahrain blir kastrert nå. Men hva med sønnen Deen, som jeg har beholdt. Dette er en fantastisk fin gutt, som jeg virkelig hadde håper skulle gi noen vakkre ungen. Kan jo parra han med en av A jentene mine. Å selge til kos, og beholde en for dise vil jo bli Ab…. Tiden vil vise hva jeg bestemmer meg for. Er nå ei god stund til jeg MÅ ta den avgjørelsen.