Hei går nå dagene rimlig normalt. Ikke noe Julestress her, Har vaska litt av huset, fått opp Julegardiner. I dag har jeg planer om at hundene skal få Jule vasken 🙂

Jeg går også å venter på svar på siste innsendte blodprover. På Coco, DB og Bahrain. Men er nå rimlig sikker på svarene.

Gleder meg litt til Jul, jeg har fått ei sånn ekstra Mamma, ei dame full av Energi. Å hun skal nå feire Jul sammen med oss. Mor Eli kommer også, så dette blir Kos. Tanja og Magnus skal være hos Foreldrene til Magnus.

Vi har kun et lit skår i vår normale rolige gode hverdag, Å det er en mann som for 7 – 8år siden sendte stygge mld til meg om min datter Chanett. Samt sendte ekstremt stygge beskyldninger til BV, Nå er han startet igjen. Først med Chanett, så meg og nå også Nataniel. Vi har snakket med Politiet, lagt inn alle de sperringer vi får til. Håper bare han går lei, og lar oss være i fred. Tror han må slite noe veldig mentalt.

Kjenner litt på det at jeg gjerne skulle hatt Mamman min her, hun hadde alltid gode råd å komme med.