Nå har vi her i huset hatt hjemme skolen 1 uke, dette tror jeg er ganske tøft for alle. For det første er det vanskelig for lærer og gi all den hjelp di ønsker. Det er vanskelig å ikke få være sammen med venner.
Vi er heldig enda så lenge og kan gjøre noe annet når de blir helg, så da drar vi i vogna vår. Den er i samme kommune som vi bor i. Noen mener jo man bør holde seg kun hjemme, men da tror jeg det vil blir forferdelig galt for mange, det vil gå utover psykisken til mange. Når vi er i vogna, holder vi oss selvfølgelig for oss selv. Hilser på andre, man holder avstand. Gleder meg noe veldig til dette er over.

Så til, for meg noe mye mer positivt. Hos Solveig er det nå født kattunger, dessverre kun en gutt, men jeg får bare håpe at dette blir gutten jeg skal få.
Å her har jeg 2 jenter som kansje er parret, å jeg håper jo selvfølgelig på kattunger. Om det blir kattunger, så kommer de i Mai. Det blir to spennende kull dersom parringen var vellykket. Er spesielt spent på Coco sitt kull.

Det ble jo ingen utstillinger nå på vårparten, håper jo veldig at det hvertfall blir noen utstillinger på sen sommeren og høsten. Men det vil tiden vise. Å hvem vet, blir det det har vi kansje en Coco kattunge med oss, det hadde vært veldig gøy.

Nedfor her kommer noen bilder fra helga, da vi kosa oss i vogna. Æ, Knut, Chanett og Natalie. Å selvfølgelig katter og hunder.