I dag er det 2 daget til Chanett er 18 år. 2 Dager siden pappan hennes valgte å ikke bli med på fødselen, men i stede kjøre et flyttelass for ei anna dame. Husker i dag ikke hvem han snakket om. Dette endret alle mine følelser for han. Ting ble aldri det samme for meg. Husker så godt hans ord. HAR MAN VÆRT MEDPÅ EN FØDSEL HAR MAN VÆRT MED PÅ ALLE. Ja ja det gikk bare et par år så fant jeg på andre ting ågjøre. Å et år etter det flyttet han ut.

Men det skal sies, jeg er den heldige oppi dette. Det er faktisk jeg som har fått ha barna sammen med meg hele tiden. Det er meg di har kommet til når det har vært noe, både gleder og sorger. Å jeg er så stolt av denne flinke, stae, gode jenta.

Å joda her har da vært prøvelser under veis, hun har da virkelig satt min tålmodighet på prøve. Men hvem sine barn har ikke satt foreldrene sin tålmodighet på prøve???? 🙂

Du er rett og slepp enestående Chanett, du er en regnbue. Du er alle farger. Du har alt i deg. Glede, sorg, fantasi, sinne, godhet, stahet. Du finner som regel en løsning på alt, om du bare vil. Det er kun en ting du ikke har klart å finne løsningen på å det er din biologiske far. For her er du desverre blirr mye såret opp gjennom årene. Men du har klart deg. Klart deg veldig bra tross alt. Å jeg er VELDIG STOLT AV DEG. Å VELDIG GLAD I DEG.