For 2 år siden kjøpte min samboer seg ny MC (uten å fotelle meg det) Noe det selvfølgelig ble litt diskusjoner rund. Å han er begynt å dra på MC-treff osv igjen. Først syns jeg ikke noe om det, siden han skadet meg for 3 år siden som har gjort at det ikke er noe særlig for meg å kjøre Mc. Men for å gjøre en lang historie kort, begynnte jeg for litt over et år siden å seg meg rundt etter en ny Campingvogn. Vi solgte jo det vi hadde sammen ( Vogn og spikertelt) For jeg har alltid elsket Camping, bade med vogn, Bobil og telt. I allefall nå har jeg endelig funnet vogna jeg skal kjøpe, og jeg blir å overta den litt etter Påske. Å jeg gleder meg ekstremt bare til å få sette inn ting og tang i den.

Så nå får vi begge oppleve ting vi ønsker, jeg skal dra på Campingturer rundt om over alt, og Knut drar på sine turer med Mcen. Dette kan bli veldig bra, eller det går helt vest. Men akkurat det får vi ta som det kommer. Vi har nå forskjellige innteresser og ønsker her i livet å får prøve å gjøre det beste ut av det.

Under her er inni vogna, da jeg var og så på den. Her blir det fint både for meg og min datter. Vi starter på vår camping tur i Juni. Å da ønsker vi å oppleve og se så mye av Norge so mulig. Oppdatering kommer når vogna er kommet hjem. Å jeg skal prøve å skrive reise brev når vi drar på Campingtur. Vi kjører av gåre med vogna. Men vi skal også ha med oss telt. Jeg har også ordnet meg med takboks, slik at vi skal få med oss alt vi trenger. Utestoler, utebord, mat til hunder og katter. Dette blir bra tror jeg.