I dag var jeg på Kroken Caravan og hentet vogna etter at de har tatt service på den. Det føltes bar så utrolig godt å endelig få den hjem. Har jo drømt om dette nå i nesten 2 år.

Å jeg har fått på plass det viktigste, for å kunne dra på små turer. Alt av ting til dyrene er enda ikke på plass, men mat, vann og do til kattene er på plass. Det er jo 3 kæyer i vogna, men jeg har fjernet den nesderste, for å få plass til kattedo osv. Har også bestilt et lite kloremøbel.

Jeg har også så vidt begynnt å veske den utvendig. Skal vaskes og poleres. Også skal jeg ha et bilde av katten på bak veggen av vogna. Spent på om jeg får det til, å at det blir ok. Bilde av det kommer. Jeg er ferdig innvendig med vaske osv. Mangler bare en 12w ladder, som jeg har lagt opp ledning til, men kan ikke med kobling. Så det må noen som kan gjøre.

Neders vare det også seng, men den ligger nå lagret på loftet. Å den øverte senga blir gjeste/katteseng.

Har en Plan om å kjøpe en matte som er litt lengre enn den som ligger på gulvet nå.