Ringte NAF i dag ( går 24.04.23) For å bestille time til etterkontroll og lysjustering. Å først sier hun at hun hadde ikke noe ledig før den 10 Mai. Å jeg bryter ut, åhhh nei skal jeg være fri for bil såååå lenge. Så sa den svært hygglige dama at hun skulle se hva hun kunne gjøre og ta kontakt. Så en time senere ringte hun og lurte på om jeg kunne komme i dag….Da måtte jeg selvfølgelig si ja. Men nå var det å få alle deksel og dekk på plass. Men det gikk fint kl 13.45 var jeg ferdig, å ventet da bare på min datter slik at hun fikk være med til byen.

Å litt over kl 15.00 kom en hyggelig Mann ut fra verksted. Bilen var Godkjen. Å som jeg og flere med meg trodde etter både å ha hatt bilen på bukk før den var på Meca og etter. At der var ingen lekasje. Men et eller annet hadde de foretatt seg, og laget en 3er på bilen min som aldri skulle vært der. Men nå er bilden tipp topp. Skal etterhvert få sjekket stabiliserings stager ( Som jeg tror, trenger litt hjelp (nytt) )Selv om Meca ikke fant noe feil der… Tiden vil vise om jeg har rett også der. ( Selv om jeg selvfølgelig håper der er jeg som har grus i ørene)

Men når det er sagt ALDRI MER på Meca Beckmeister as Bodø.