12 Mai startet jeg på min første tur med denne ny vogna. Jeg var veldig spent. Turen gikk til Furøy. Min bror, svigerinne og yngste tantebarnet kjørt litt bak oss. Knut har begynt å kjøre Mc, Mc treff og div Mc fester. Så han blir nok ikke særlig mye med på turer fremover. Men men det viser seg at jeg klarer meg veldig fint på egenhand.

Jeg og Natalie kom frem til Furøy ca 2 time før Erling m/familie. Fredagen var rolig, litt mat og litt godt i glasset før vi tok tidlig kveld. Vi var enige om å leie båt neste dag og dra til Svartisen.

13 Mai våknet jeg kl 08.30 å var veldig klar for tur. Men Trude og de var litt treger. Men sånn i 11 tiden var vi kommet oss i båten og turen kunne starte. Vi kjørte litt feil med båten, men det gjorde ingen ting. Var en fin båttur. Men til etterhvert fant vi frem til rett kai. Å her fikk vi leid kai plass, sykkler og turen oppover startet. Vi hadde en liten pause på en benk før vi sykklet frem til stien. Her bestemte Trude seg for å vente på oss. Men vi gikk opp. Turten opp og ned tok oss ca 2 timer. Men for en flott tur. Kan nesten ikke vente til neste tur.

14.05.23 Trude og Erling kjørte litt før oss hjem. Jeg og Natalie tok det veldig med ro, vi stoppet også på Ureddplassen og spiste lunsjo og hundene fikk strekkt litt på seg.