17 Mai gikk turen til Meløya, denne gangen med bobilen. Knut var med og han kjørte. Men detsverre fant vi ut på turen av varmtavnnstanken hadde frosset sund. Så dette ble en kald fornøyelse.. Alde i bilen. Men alikevell en veldig flott tur.

Vi kom til Meløya og parkerte 17 mai, da vi kom frem var det ganske seint, så det ble matlaging, og litt kortspilling så var det natt og oppladding til 18 mai når vi skulle til Meløy grotta. Dette skulle være en medium krevende tur, men ble nok litt mer enn det, da stien var veldig dårlig merket enkelte plasser, så vi miste sporet mer enn en gang. Men etter ca 2,5 timer var vi endelig fremme. Vi fikk bare inn under fjellkanten, der grotta på et vi starter, (den stor inngangen) Her laget vi et lite bål og brillet oss mat før vi skulle inn. Da vi kom til Tauet som skulle hjelpe oss inn, ga Knut beskjed om at her gikk ikke han ned…. Men men jeg hadde jo bestemt meg på forhand om at jeg skulle ned her, så jeg var første ned, så kom Natalie etter meg. Var greit å komme ned, litt trangt meg det var jeg helt fantastisk da vi var kommet ned. Knut kom han også. Det var en stor hule innen for den lille inngangen, men hadde nok kommet ned en del stein som isen hadde sprengt løs. Å det var så rart nedi selve grotta, for der var mye løs sand, veldig spesielt. Gleder meg allerede til neste grotte.