23.06.22 startet event tyren. Vi skulle egentlig dra den 22, men så ble vi enige meg Wiktoria og Knut at di skulle bli med til Mo i setergrotta.

Å slik ble det. En aldeles fantastisk dag er nå gått over i kveld. Å akkutrat nå er jeg og min datter på en liten Camping, noen mil sør for Mosjøen.

Men for en fantastisk dag, først dra jeg Knut og Wiktoria til Marmor slottet, Natalie hadde vondt i magen og ble igjen i bilen. Mye vann i elva så vi kom ikke utepå steinene, men jøsses så fasinerende og for noen kreftet moder jord har. Helt fantastisk. Så var det rett fra Marmorslottet og til setergrotta. Denne var jeg spent på og, JA det var bare utrolig fasineresnde. Jeg og Natalie ble med på 2 plasser hvor ikke alle kunne eller torte å gå, pga svært trange pasasjer. På siste plassen var det bare så vit ikke min (lille rumpe ) måtte bli igjen. 🙂

Denne turen anbefaler jeg alle. Å det var en utrolig flink Guid. Føst kommer noen bilder fra Marmorslott turen, så noen biler fra Setergrotta.

Her under kommer bilder fra turen i Seter grotta