I går stoppet vi på en søt liten Camping som heter Hauge Camping, en koslig liten Camping. Ble desverre ikke tatt noen bilder der, var trøtt og sliten så det glemte jeg helt bort. Men koslig var det.

.Vi startet mot Røros ca kl 10. Å vi hadde 3 stopp under veis. Et der vi gikk en fin tur med hunden langs ei elv. Flott plass. Bilder kommer under her. Natalie har vært helt fantastisk på hele turen , ikke sur. Litt lei i slutten men det var jammen jeg også, for vi var ikke fremme i Røros før kl 19.00. Det etter ca 30 min stopp pga at jeg så feil på instrumentene i bilen å trodde jeg hadde fått lekasje på drivstoffet… Ja ja hva kan man si. Hvertfall. Her kommer bilder fra turen til Røros.

Røros

Vi kom frem til Røros ca kl 19.00, Å kom oss raskt på plass, det var utrolig godt å være fremme. Vi blir nok her til Tirsdag. Ang meg og mitt hode, ja så vet jeg ikke om jeg blir noe klokere av denne turen. Men jeg vet hvertfall at jeg klarer meg fint sammen med bare Natalie.

Vi har spilt kort, kost oss med Potetgull og gått en fin tur med hunden. Flott område her, blir spennende å se sentrum i morgen.