I dag fikk vi også en fin dag med herlig vær. Å vi fikk oppleve og se mye.

Først dra vi inn til Røros, her parkerte vi ved Museet ( Smeltehytta) Så dro vi inn på område der de har kvittet seg med enorme mengder slagg. Det er stor fjell med dette stoffet, vi gikk vedere inn gjennom og fant en plass det var mulig å bade både for mennesker og dyr, men i dag var det kun Hunden som tok et raskt bad.

Røros 26.06.26

Etter det dro vi til Røros kirka, vakker kirke. Her fikk både jeg og Natalie tent lys. En vakker stund. Etter det dro vi ned til sentrum og så i gågata m.m Vi var også og fikk oss en god lunsj. Så dro vi innom Museet ( smeltehytta ( Vi fikk litt dårlig tid der, men mye spennende. Nedfor her er fra Røros Kirke. Dette gjorde vi mens vi ventet på å dra til Olavsgruva, vi hadde bestilt guiden kl 16.00

Røros 26.06.26

Her er vi på Vandring i Røros sentrum, å vi får oss også litt Lunjs. Å det ble nye matskål til kattene

Museum / Smeltehytta her fikk vi litt dårlig tid, men spennden vare det selv om tiden ble knapp.

Så Olavsgruva.

Og til slutt i dag Storwarts, her var vi bare kjørende en tur opp og så.

SNIPP SNAPP SNUTE, nå er snart denne dagen over.