Vi startet fra Trya Camping etter at jeg hadde fått meg en god og varm dusj. Da startet turen mot Mosjøen. Vi stoppet ført i Alvdal på Aukrust senteret, å vi var å spiste meget god Thai mat på en enkel Thai restaurant rett ved siden av. Hunden fikk også en liten lufte tur her. Når kl var rundt 14 kjørte vi videre. Å nå var plan å komme så langt som mulig, men vi kom ikke lenger enn til Kroa på Snåsa, her var veien stengt, så da var det bare å parkere for kvelden. Men kl var blitt 22.00 så det var nå egentlig greit. Mye støy pga Trailere som også kom inn der hele natten, og andre som startet allerede kl 06.00 Når veien åpnet. Vi startet videre kl 09.00 da vekket jeg Natalie. Å nå gikk veien i ett til vi kom til Mosjøen. Å her er vi nå kommet til Campingen, å her blir vi til i morgen. Plan er Øyfejll grotta i morgen.