21 Juli dro vi til Piteå. Å selvfølgelig kom vi til overskyet vær, men heldigvis ikke regn. Å temperaturen var ok. Da vi kom frem til Pite havsbad, viste det seg at jeg hadde boket plass på feil uke. Men heldig vis var dama i resepsjonen veldig hjelpsom, så vi fikk plass. Dog ikke nede ved havet. Vi var på shoping i byen. Å etterhvert var det jo Pite danser og ler. Så da var vi på konserten til Gyldne tider. ( Desverre ble det litt tull i forbindelse med konserten) Men alt ordnet seg i løpet av dagen etter. Dagen etter koste vi oss med mini golf, en tur inn til sentrum. Hvor Natalie ble veldig glad, for da fikk hun hamsteren hun hadde ønsket seg så lenge. Vi møtte også Line, Stian, Anne, Odd Vidar, Lukas, Thea og foreldrene til Thea. Veldig Kos for Natalie at Thea og Lukas var der. Thea og Natalie var mye sammen, Lukas var litt sammen med dem. Lørdag var det et jævla drittvær, så vi valgte å kjøre hjem på Lørdag. Men lovet Natalie at vi skulle kjøre Gokart i Arvidsjaur når vi kom dit, noe vi selvfølgelig gjorde. Men godt å komme hjem til Sol og herlig vær. Nye turer snart…