03.08.23 I dag ble det endelig Grottetur på oss. Meg, Knut og Natalie. Hunden var med frem til Grotta.

For å finne frem kjører man til første tunellen mot Sulis. Å stopper på Parkeringen på venstre siden av veien. Så går man bare rett over veien og over autovernet. Ta den stien som går til venstre. Det gjorde ikke vi først, så vi gikk en ganske fin tur først. For så å kjøre gjennom tunellen igjen for vi var ikke helt sikkre. Men i allefall, holl til ventstre når dere kommer over autovernet. Å følg den stien som er mest tråkket. Er bratt og litt tungt, spesielt for oss som har noen kg for mye. Men vi kom frem, å det var absolutt verdt turen. Helt fantasisk å komme inn i grotta. Ganske bratt nedover, men så utrolig, en stor isbre inne i grotta. Anbefaler alle som kan om å ta turen. Verdt hvert et steg. Natalie syns også det var verdt det når hun bare kom inn. Men OBS OBS, ha med ekstra batteri. Jeg og Knut ble fri for lys på hoved lyktene. Ikke så veldig gøy….