09.08.23 Bestemte vi oss for å kjører oppover til Tållå og se om vi fant noen grotter der. Å heldigvis, denne gangen gikk det greit, første grotta var ikke særlig spennende, det var Nedre Rønnåhola. Ikke spennede, stor åpning, med foss inni o mye vann ut av. Men vakkert. Vi fikk oss også en koselig kveld, med grilling, litt ballkasting. Natalie satte opp hunde teltet og trodde nok føst at hun skulle få til å sove der…. Hehehe vi fikk rett hun vill inn i bilen og sove.

10.08.23 Vi fortsetter leting etter grotter.

I dag valgte vi å ta stien som gikk til venste over elva ved Nedre Rønnåhola. Dette ble en ekstremt spennden tur, men et område som var veldig bratt, å utfordrende både for mennesker og hunder. Men vi kom opp, å fant etterhvert Øvre Rønnåhola. Her var det absolutt mer spektakulert. Verdt turen. Vakkre marmor områder m.m Etter dette dro vi til Svartvatnet, her Grillet og badet vi en flott tur med andre ord. Etterhvert fant vil en liteninngang der vannet bare renner gjennom fjellet.